RUSLAND

 

 

 

 

 

 

RUSLAND 

 

 

AGA IN Sint Petersburg

 Sint-Petersburg

 

 

 

 

 Rusland

 

 

 

 

 AGA Company – was mounted by KISLOROD Rusland.

 

 

 

 

 

 

 

 

1949-1950

Balashikha engineering plant

Balashikha engineering plant

Balashikha engineering plant

Balashikha engineering plant

Eerst gaan tanks naar Cryogenmash, dan komt er een kleine diesellocomotief uit de  AGA Oxygen Plant en neemt de tanks

Wagon met AGA zuurstof

AGA gas

 

 

 

 

 

 

Rusland, plant 300

Balashikha Oxygen Plant 

 

 

 

Balashikha Oxygen Plant Rusland

Geschiedenis van de Balashikha Oxygen Plant -AGA AO Branch

De productietak AGA AO begon haar activiteiten op de Noordoost-markt in 1994.

Gedurende al die jaren heeft het bedrijf zijn dynamische ontwikkeling voortgezet: een van de meest geavanceerde stations voor cilindervulling met zuurstof en kooldioxide in de regio is met succes geïnstalleerd en geëxploiteerd; een cilinderreparatieworkshop, een magazijncomplex en een nieuw gasanalyselaboratorium zijn in gebruik. 

In 2004 werd een station voor cilindervulling met argon en lasmengsels FOGON in gebruik genomen. Op dit moment heeft AGA AO geavanceerde technische capaciteiten waaronder grote capaciteit voor gasopslagfaciliteiten, compressor- en vacuümapparatuur, vergassingssystemen en een vloot van voertuigen voor de levering van cryogene en cilinderproducten aan klanten.

Geschiedenis van de Balashikha Oxygen Plant -AGA KAZ Branch

De eerste onderneming waarmee een Zweeds gasbedrijf AGA in 1994 begon samen te werken op de Russische markt was Kaliningrad Acetylene and Oxygen Plant. En het was op geen enkele manier toeval. De kwestie is dat AGA van het begin van de vorige eeuw tot 1945 een filiaal had in Koenigsberg – een ‘hoofdstad’ van Oost-Pruisen. Dit was een vrij grote (op dat moment) acetyleenfabriek.

De geschiedenis van Kaliningrad Acetylene and Oxygen Plant begon op 18 juni 1946. De productie was gebaseerd op twee vooroorlogse winkels: zuurstof en acetyleen. De acetyleenwinkel was van 1916 tot 1945 eigendom van AGA.

In 1994 keerde AGA terug naar de regio. Kaliningrad Acetylene and Oxygen Plant werd omgezet in AGA KAZ OJSC. Tijdens de eerste maanden van activiteiten op de nieuwe markt van industriële en medische gassen, begonnen de Zweden het bestaande bedrijf actief te reconstrueren. Dankzij het geïmplementeerde investeringsprogramma van de Concern werd de acetyleenproductie-installatie binnen de kortst mogelijke tijd geüpgraded om de productiecapaciteit van het tankstation te bereiken tot 1.000 t / j.

Vanaf begin 1996 heeft AGA KAZ het hele gebied van de regio Kaliningrad, Litouwen, Letland en Wit-Rusland via haar distributienetwerk bestreken als gevolg van haar nieuwe strategie van verkoopbevordering.

Met andere woorden, vanaf de eerste stappen van haar activiteiten legde AGA de basis voor de verdere ontwikkeling van het bedrijfsleven in Rusland, wat wordt bevestigd door de huidige prestaties in Rusland als geheel.

Bron; linde-gas.ru

 

 

 

 

Balashikha Oxygen Plant Rusland

 

 

 

 

 

 

vertaald door google uit het Russies

Eigendom van het Zweedse bedrijf AGA van “Balashikhinskij zuurstof plant” was 10 jaar geleden, bijna vijf jaar geleden, was een onderdeel van een van ’s werelds grootste gasproducent Linde. Уже в этом году, а точнее – в конце марта, компания начнет работать под новым именем – Linde Gas. Reeds dit jaar, om precies te zijn – aan het einde van maart, het bedrijf zal opereren onder de nieuwe naam – Linde Gas. Необходимость использования на российском рынке этой торговой марки, по словам генерального директора компании Гудмундура Рафнссона, вызвана следующим. De noodzaak om de Russische markt te gebruiken van het merk, aldus CEO Gudmundur Rafnssona, veroorzaakt door de volgende. На российский рынок приходит все больше западных компаний, многие из которых работают с известной компанией Linde в других странах, соответственно и в России они хотят работать именно с этой компанией. Op de Russische markt komt meer en meer westerse bedrijven, van wie velen werken met een gerenommeerd bedrijf Linde in andere landen respectievelijk, en in Rusland ze willen werken met dit bedrijf. С компанией, чья работа основывается на принципах сочетания научных знаний, прорыва в инженерных технологиях и повышения качества продукции и услуг. Met het bedrijf, wiens werk is gebaseerd op de principes van het combineren van wetenschap, techniek doorbraak in de technologie en betere producten en diensten.
Поддерживать марку крупнейшего поставщика газовой продукции и оборудования компании удается благодаря привлечению значительных инвестиций международного капитала. Ondersteuning van het merk grootste leverancier van gas producten en apparatuur bedrijf erin slaagt door het aantrekken van grote investeringen van het internationale kapitaal. В 1995 году на БКЗ построили уникальную установку разделения воздуха “Форель”, заменившую собой два цеха разделения воздуха с морально устаревшими ВРУ, и начали производить чистые азот, кислород и аргон в объеме до 100 тонн в сутки. In 1995 bij het Concertgebouw bouwde een unieke luchtsplitsingsinstallatie “Trout”, vervangen de twee luchtscheidingsinstallatie met verouderde ASE, en begon te zuivere stikstof, zuurstof en argon produceren in de hoeveelheid van maximaal 100 ton per dag. А в прошлом году началась реализация другого крупного инвестиционного проекта – строительство новой станции наполнения баллонов “МОСКИТ”. En vorig jaar lanceerde een ander groot investeringsproject – de bouw van een nieuw tankstation tanks “Mosquito”.
Реализация этого крупного инвестиционного проекта на сегодняшний день завершена. De uitvoering van dit grote investering project tot nu toe opgeleverd. Строительство станции позволило заводу значительно увеличить объем заполняемых баллонов, соответственно улучшится качество обслуживания клиентов. De bouw van het station kon de plant om significante toename van de hoeveelheid gevulde cilinders, respectievelijk, de klantenservice te verbeteren. По словам г-на Рафнссона, объем инвестиций на реализацию этого проекта составил полтора миллиона долларов – столько средств ушло лишь на строительство станции.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alexandra Nevsky.  Kaliningrad 

“AGA KAZ” , JSC. In 1946, op basis van zuurstof, acetyleenwerkplaatsen, werd de autogene fabriek in Kaliningrad opgericht. Sinds 1994, JSC “AGA KAZ” als onderdeel van de Zweedse groep van bedrijven “AGA”, sinds 2000, een tak van JSC “Balashikha zuurstof plant”. Het bedrijf was bezig met de productie van zuurstof, aceton en vloeibare stikstof voor industriële ondernemingen in de regio. Momenteel produceert industriële, medische gassen.

 

 

 

Balashikha Oxygen Plant rus Vuodelta 1945

 

 

 

Balashikha Oxygen Plant rus Vuodelta 1945

 

 

 

 AHA KAZ JSC Balashikhinskij zuurstof plant

 

 

 

 

 AHA KAZ JSC Balashikhinskij zuurstof plant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaliningrad (Königsberg) – Gas Plant AGA Kaliningrad ,Königsberg – Gaswerk Kosse AGA

 

 

 

 

 

 

Zuurstofpomp uit de oude fabriek

 

 

 

 

 

Flag Counter

vanaf 11-05-2013